Gå til indhold

Ambassadørens velkomst

Velkommen til hjemmesiden for den danske ambassade i Moskva

Carsten Søndergaard

Jeg er Danmarks ambassadør i Rusland og det er min og mine kollegers opgave at bistå dig – som privatperson, virksomhed/organisation eller dansk myndighed – med det, som du måtte have behov for. Det er også vores opgave at varetage Kongeriget Danmarks interesser. Vi sigter på at gøre dette gennem dialog og samarbejde mellem vore to lande på alle områder – det være sig politisk, økonomisk, erhvervsmæssigt og kulturelt.

Forholdet mellem Rusland og Danmark er centralt og går mange år tilbage. Vi har haft diplomatiske forbindelser gennem 525 år.

Ambassaden bistår danske virksomheder med adgang til det russiske marked – både i opstartsfasen og hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. Vi bruger ligeledes mange kræfter på visum-området for at sikre, at dine forretningsforbindelser og venner kan komme til Danmark. Vi yder desuden konsulær bistand, hvis det skulle være nødvendigt. Endelig søger vi på alle mulige måder at udbrede kendskabet til Danmark i Rusland, herunder gennem en særdeles aktiv kulturudveksling.

Jeg er også Danmarks ambassadør i Belarus (Hviderusland), Kasakhstan, Kirgisistan, TadsjikistanTurkmenistan og Usbekistan.

Du kan følge ambassadens aktiviteter på Facebook og på min twitterkonto. Jeg håber, at du finder det, som du leder efter. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte ambassaden.

Med venlig hilsen

Carsten Søndergaard

 

Download CV (engelsk)