Spring til indhold

Ansatte på generalkonsulatet

Generalkonsulatet har følgende medarbejdere:

Jens Thomsen
Generalkonsul (Jentho@um.dk)

Jens Thomsen har mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling i Østeuropa og på CIS markedet. Han har i sin tid hos det danske Udenrigsministerium fået erfaring på officielle repræsentationer i Rusland, Ukraine, Kasakhstan og Polen. Her har han arbejdet med en lang række danske og lokale virksomheder, samt netværket med regionale og nationale myndigheder. Jens har blandt andet kompetencer indenfor forretningsudvikling, eksportstrategier og public diplomacy.

Marina Piotrovskaya
Teamleder maskinsektor
Handelsmedarbejder  (marpio@um.dk)

Marina Piotrovskaya har siden 2006 arbejdet med virksomhedsbistand til danske virksomheder inden for energi, miljø og landbrug. Siden 2000 har hun været en del af eksportrådet, hvor hun i starten arbejdede med de forskellige industrier. Hun har arbejdet som juridisk rådgiver: Først fra Coopers and Lybrand og derudover i det internationale projekt Vodokanal Skt. Petersborg. Hun har i øvrigt erfaring ved projektmarkedsføring, rekruttering samt mødearrangementer.  

Kamila Gimadutsanova
Handelsmedarbejder (kamgim@um.dk)

Kamila Gimadutsanova arbejder med virksomhedsbistand til danske virksomheder inden for energi og miljø. Hun har arbejdet på generalkonsulatet siden 2007 og har blandt andet deltaget i projekter med Vodokanal Skt. Petersborg og flere andre store russiske selskaber. Hun har ydermere erfaring indenfor projektmarkedsføring, mødearrangementer samt rekruttering.

Nataliya Vagyna
Kasserer, administrativ og konsular medarbejder (natvag@um.dk)

Nataliya Vagyna har arbejdet siden 2006 i internationale miljøer for regeringen. Siden 2008 har hun arbejdet for det danske udenrigsministerium. Nu er hun kasserer på generalkonsulatet i Skt. Petersborg samt rådgiver for generalkonsulen, og derudover har hun stået for den finansielle del af konsulatet. I dette arbejde har hun samarbejdet med offentlige myndigheder på alle niveauer.

Artem Dubovtsev
Assistent (artdub@um.dk)

Artem Dubovstsev har arbejdet som assistent på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg siden februar 2015, hvor han primært beskæftiger sig med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for energi & miljø, teknologi, samt olie & gas. Artem har bachelorgrad og er i gang med kandidatuddannelse i internationale forhold på statsuniversitetet i Skt. Petersborg. Han studerer yderligere offentlig administration på det russiske statsakademi i økonomi og offentlig administration.

Christian Ramsdahl
Praktikant (chrram@um.dk)

Christian Ramsdahl har været i praktik på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg siden februar 2017. Han beskæftiger sig med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for energi & miljø, teknologi, samt olie & gas.
Christian har en bachelor i Business Administration jur. fra Aalborg Universitet. Han er på nuværende tidspunkt i gang med en kandidatgrad i indenfor samme område på Copenhagen Business School.

Katrine Overgaard Stevnhøj Pedersen
Praktikant (katope@um.dk
)
Katrine Overgaard Stevnhøj Pedersen har været i praktik på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg siden februar 2017, hvor hun primært beskæftiger sig med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for energi & miljø, teknologi, samt olie & gas. Katrine har en bachelorgrad i Østeuropastudier og russisk sprog fra Aarhus Universitet og er nu er i gang med hendes kandidatuddannelse i Østeuropastudier på Aarhus Universitet. Praktikopholdet udgør 1. semester af Katrines kandidatuddannelse.   

Det danske generalkonsulat i Skt. Petersborg