Spring til indhold

Ansatte på generalkonsulatet

Generalkonsulatet har følgende medarbejdere:

Jens Thomsen
Generalkonsul (jentho@um.dk)
Jens Thomsen har mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling i Østeuropa og på CIS markedet. Han har i sin tid hos det danske Udenrigsministerium fået indblik i officielle repræsentationer i Rusland, Ukraine, Kasakhstan og Polen. Her har han arbejdet med en lang række danske og lokale virksomheder, samt netværket med regionale og nationale myndigheder. Jens har blandt andet kompetencer indenfor forretningsudvikling, eksportstrategier og public diplomacy.

Marina Piotrovskaya
Handelsmedarbejder  (marpio@um.dk)

Marina Piotrovskaya har siden 2006 arbejdet med virksomhedsbistand til danske virksomheder inden for energi, miljø og landbrug. Siden 2000 har hun været en del af eksportrådet, hvor hun i starten arbejdede med de forskellige industrier. Hun har arbejdet som juridisk rådgiver: Først fra Coopers and Lybrand og derudover i det internationale projekt Vodokanal Skt. Petersborg. Hun har i øvrigt erfaring ved projektmarkedsføring, rekruttering samt mødearrangementer.  

Kamila Gimadutsanova
Handelsmedarbejder (kamgim@um.dk)

Kamila Gimadutsanova arbejder med virksomhedsbistand til danske virksomheder inden for energi og miljø. Hun har arbejdet på generalkonsulatet siden 2007 og har blandt andet deltaget i projekter med Vodokanal Skt. Petersborg og flere andre store russiske selskaber. Hun har ydermere erfaring indenfor projektmarkedsføring, mødearrangementer samt rekruttering.

Nataliya Vagyna
Kasserer, administrativ og konsular medarbejder (natvag@um.dk)

Nataliya Vagyna har arbejdet siden 2006 i internationale miljøer for regeringen. Siden 2008 har hun arbejdet for det danske udenrigsministerium. Nu er hun kasserer på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg samt rådgiver for generalkonsulen, og derudover har hun stået for den finansielle del af konsulatet. I dette arbejde har hun samarbejdet med offentlige myndigheder på alle niveauer.

Artem Dubovtsev
Assistent (artdub@um.dk)

Artem Dubovstsev har arbejdet som assistent på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg siden februar 2015, hvor han primært beskæftiger sig med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for energi & miljø, teknologi, samt olie & gas. Artem har en bachelorgrad og er i gang med kandidatuddannelse i internationale forhold på statsuniversitetet i Skt. Petersborg. Han studerer yderligere offentlig administration på det russiske statsakademi i økonomi og offentlig administration.

Peter Bo Blanner
Praktikant (petbla@um.dk)

Peter Bo Blanner har været i praktik på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg siden august 2017. Han beskæftiger sig med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for energi & miljø, teknologi, samt olie & gas. Peter har en bachelor i Historie med tilvalg i Samfundsfag fra Syddansk Universitet. Han er på nuværende tidspunkt i gang med 3. semester på Kandidatuddannelsen i International Sikkerhed og Folkeret ved Syddansk Universitet, hvor praktikopholdet er en del af hans uddannelse.

Julia Lundgren Tarp
Praktikant (
jultar@um.dk)
Julia startede som praktikant på Generalkonsulatet i Skt. Petersborg ultimo august 2017. Hun beskæftiger sig primært med markedsanalyser og kommunikationsopgaver inden for områderne energi og miljø, teknologi samt olie og gas. Julia læser Jura på Aarhus universitet, hvor hun på nuværende tidspunkt er på 1. semester af kandidaten. Praktikken på Generalkonsultat er en del af hendes uddannelse.


Det danske generalkonsulat i Skt. Petersborg