Spring til indhold

Pressemeddelelse: Danish Days i Ruslands fjernøst

04.10.2016  16:52

I slutningen af september besøgte en dansk delegation anført af ambassadør Thomas Winkler Ruslands fjernøstlige regioner. Formålet med turen var at skabe dansk-russiske relationer inden for erhverv samt kultur. Turen på 7 dage er overordnet blevet anset som værende en succes af alle deltagene parter.
Den danske Ambassade i Rusland er netop vendt hjem fra en succesfuld tur til de fjernøstlige regioner. Rejsen tværs over landet på mere end 9.000 kilometer gennem flere tidszoner, er et billede på Ruslands enorme størrelse, samt en fremhævelse af den indsats den danske Ambassade ligger i at være aktive i alle landets regioner. Turen var dog ikke kun for syns skyld. De fjernøstlige regioner er således af stor historisk-, kulturel- og forretningsinteresse for Danmark.
Vitus Berings eftermæle har skabt tætte forbindelser, som opsummerer den tætte forbindelse mellem Rusland og Danmark og kan skabe basis for endnu tættere samarbejde mellem Rusland og Danmark i fremtiden, indenfor både kultur og erhverv. Læs hele pressemeddelelsen her.

As part of the visit the ambassador of Denmark, Thomas Winkler, officially revealed a new statue of Vitus Bering   ''

'' ''

''

''

      '' ''Seneste nyt

    Se alle